Newsletter
 
informatii generale la 0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30  office@1001cosmetice.ro
 

Cum primesc

 

 

Livrarea se face prin Curierat rapid sau Posta Romana.

  • Posta Romana 4-5 zile lucratoare = 9.00 lei /colet. La comenzi mai mari de 120,00 lei, livrarea este gratuita.                                                           ATENTIE!!! COMANDA SE LIVREAZA LA DOMICILIUL DVS. DE CATRE FACTORUL POSTAL!

 

  • Fan Courier 48-72 de ore = 13.00 lei /colet. La comenzi mai mari de 220,00 lei, livrarea este gratuita.

                                  


 ATENTIE!

Perioada de livrare este estimativa si depinde de CURIER!

DIN CAUZA INFRASTRUCTURII SAU A DIVERSELOR PROBLEME CARE POT SA APARA IN TRAFIC, CURIERUL RAPID POATE SA PRELUNGEASCA TERMENUL DE LIVRARE PANA LA 48 DE ORE!

NE CEREM SCUZE PENTRU ACEST  INCONVENIENT!

 

 

 

 

De asemenea, marfa se poate ridica si de la sediul nostru. In cazul in care ajungi la magazin pentru a ridica marfa comandata, iti putem garanta ca te vei simti extraordinar, iti vom prezenta si alte produse, vom vedea impreuna ce produse ti se potrivesc cel mai bine si de ce si te vom ajuta sa faci cele mai bune alegeri pe viitor in materie de cosmetice.

Comenzile plasate dupa ora 16:00 se proceseaza a doua zi, iar pentru cele plasate vineri dupa masa, vom face livrarea luni.

 
1001cosmetice.ro foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare