Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de protectie a datelor aici
Setarile cookieurilor
Accepta toate cookieurile

Aceste module cookie sunt necesare pentru functionarea site-ului web si nu pot fi dezactivate in sistemele noastre. Acestea sunt, de obicei, stabilite numai ca raspuns la actiunile efectuate de dvs. care reprezinta o solicitare de servicii, cum ar fi setarea preferintelor de confidentialitate, autentificarea sau completarea formularelor. Puteti seta browserul sa va blocheze sau sa va avertizeze despre aceste module cookie, dar in acest fel siteul nu va mai functiona corespunzator.

Aceste module cookie ne permit sa numaram vizitele si sursele de trafic in scopul imbunatatirii activitatea noastra si experienta ta. Ele ne ajuta sa cunoastem paginile si produsele cele mai populare si sa vedem cum se deplaseaza vizitatorii in jurul site-ului. Toate informatiile pe care le colecteaza aceste unelte sunt agregate si, prin urmare, anonime. Daca nu permiteti aceste cookie-uri, nu vom sti cand ati vizitat site-ul nostru si cum anume va putem face experienta mai placuta... :-(

Rularea campaniilor de promovare face parte de activitatea zilnica a unui magazin online, fiind insasi modalitatea prin care putem sa livram produsele noastre catre clientii nostri in conditii de eficienta, ajutandu-ne sa oferim produsele noastre acelor clienti interesati

Newsletter
 
informatii generale la 0378119955, L-V 08:00-16:30  office@1001cosmetice.ro
 

ADAMS ULEI DE JOJOBA UZ EXTERN

 
In stoc
-27%
ADAMS ULEI DE JOJOBA UZ EXTERN

Click pe imagine pentru marire
0
Votul tau:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
-/10
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Producator:

Cod produs :
13374

Pret: 8 Lei
Pret vechi: 11 Lei

(tva inclus)
10 ml

Ai nevoie de ajutor? Suna-ne la:
0378119955, L-V 08:00-16:30

Cumparand acest produs primesti 8 puncte.

Uleiul de jojoba este un ulei recomandat si tenului gras, deoarece are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce il face foarte bine tolerat de piele. Este bogat in antioxidanti si vitamine, in special vitamina E.

Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurului desertului", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste in regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut in principal ca ceara lichida, de culoare aurie, care este mai rafinat in ulei de jojoba incolor si inodor.

Uleiul de jojoba poate fi ales si ca baza de machiaj, netezind pielea fetei, hidratand-o si oferind un factor de protectie eficient.

Folosit zilnic, ingrijeste tenul gras, acneic, hidrateaza si regenereaza in profunzime tenul uscat. In forma concentrata, poate fi aplicat doar pe portiuni mici ale pielii. Pe portiuni mai mari insa, se recomanda utilizarea unei solutii diluate, cu o concentratie de 10% ulei de jojoba.

Se poate utiliza in amestec cu alte ingrediente, pentru stoparea caderii parului. Adaugat in compozitia sampoanelor sau balsamurilor ofera stralucire si ajuta la regenerarea si hidratarea parului.
 
Uleiul de jojoba actioneaza ca un ser, oferind parului stralucire si un aspect sanatos. Aplicati-l peste tot parul, pentru stralucire. Uleiul de jojoba netezeste varfurile de par si ascunde aspectul de par uscat, rebel si anost. Acesta ajuta pentru a sigila umiditatea naturala in firul de par si adauga luciu si stralucire parului prin minimizarea daunelor provocate de poluanti si substante chimice.
 
Din aceeasi categorie
 
 
Cometariile utilizatorilor
 
Subiect:
Comentariu:
0
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Spune-ne acum ce crezi despre acest produs! La postarea comentariului bifeaza 'also post on Facebook' si poti deveni influencer pentru comunitatea ta!