Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de protectie a datelor aici
Setarile cookieurilor
Accepta toate cookieurile

Aceste module cookie sunt necesare pentru functionarea site-ului web si nu pot fi dezactivate in sistemele noastre. Acestea sunt, de obicei, stabilite numai ca raspuns la actiunile efectuate de dvs. care reprezinta o solicitare de servicii, cum ar fi setarea preferintelor de confidentialitate, autentificarea sau completarea formularelor. Puteti seta browserul sa va blocheze sau sa va avertizeze despre aceste module cookie, dar in acest fel siteul nu va mai functiona corespunzator.

Aceste module cookie ne permit sa numaram vizitele si sursele de trafic in scopul imbunatatirii activitatea noastra si experienta ta. Ele ne ajuta sa cunoastem paginile si produsele cele mai populare si sa vedem cum se deplaseaza vizitatorii in jurul site-ului. Toate informatiile pe care le colecteaza aceste unelte sunt agregate si, prin urmare, anonime. Daca nu permiteti aceste cookie-uri, nu vom sti cand ati vizitat site-ul nostru si cum anume va putem face experienta mai placuta... :-(

Rularea campaniilor de promovare face parte de activitatea zilnica a unui magazin online, fiind insasi modalitatea prin care putem sa livram produsele noastre catre clientii nostri in conditii de eficienta, ajutandu-ne sa oferim produsele noastre acelor clienti interesati

Newsletter
 
informatii generale la 0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30  office@1001cosmetice.ro
 

ADAMS ULEI MACERAT DE TATANEASA UZ EXTERN

 
In stoc
-37%
ADAMS ULEI MACERAT DE TATANEASA UZ EXTERN

Click pe imagine pentru marire
0
Votul tau:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
-/10
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Producator:

Cod produs :
13368

Pret: 7.5 Lei
Pret vechi: 12 Lei

(tva inclus)
10 ml

Ai nevoie de ajutor? Suna-ne la:
0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30

Cumparand acest produs primesti 7.5 puncte.

Tataneasa este o planta  al familiei Boraginacee si  este folosita ca  planta medicinala de secole. Grecii si romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o planta nativa din Asia si Europa, insa care  acum se cultiva intensiv si in  Statele Unite si Australia.

Maceratul uleios de tataneasa este utilizat extern pentru a trata multe afectiuni inclusiv arsuri si leziuni, ulceratii, eruptii cutanate, psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte, umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita. Acesta se poate folosi  de asemenea pentru ingrijirea pielii si prevenirea ridurilor, pentru  cicatrizare si diminuarea vergeturilor. 

Tara de origine: Marea Britanie

 
Cometariile utilizatorilor
 
Subiect:
Comentariu:
0
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Spune-ne acum ce crezi despre acest produs! La postarea comentariului bifeaza 'also post on Facebook' si poti deveni influencer pentru comunitatea ta!