Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de protectie a datelor aici
Setarile cookieurilor
Accepta toate cookieurile

Aceste module cookie sunt necesare pentru functionarea site-ului web si nu pot fi dezactivate in sistemele noastre. Acestea sunt, de obicei, stabilite numai ca raspuns la actiunile efectuate de dvs. care reprezinta o solicitare de servicii, cum ar fi setarea preferintelor de confidentialitate, autentificarea sau completarea formularelor. Puteti seta browserul sa va blocheze sau sa va avertizeze despre aceste module cookie, dar in acest fel siteul nu va mai functiona corespunzator.

Aceste module cookie ne permit sa numaram vizitele si sursele de trafic in scopul imbunatatirii activitatea noastra si experienta ta. Ele ne ajuta sa cunoastem paginile si produsele cele mai populare si sa vedem cum se deplaseaza vizitatorii in jurul site-ului. Toate informatiile pe care le colecteaza aceste unelte sunt agregate si, prin urmare, anonime. Daca nu permiteti aceste cookie-uri, nu vom sti cand ati vizitat site-ul nostru si cum anume va putem face experienta mai placuta... :-(

Rularea campaniilor de promovare face parte de activitatea zilnica a unui magazin online, fiind insasi modalitatea prin care putem sa livram produsele noastre catre clientii nostri in conditii de eficienta, ajutandu-ne sa oferim produsele noastre acelor clienti interesati

Newsletter
 
informatii generale la 0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30  office@1001cosmetice.ro
 

MY GREEN BEARD SAMPON PENTRU VOLUM BARBA

 
In stoc
MY GREEN BEARD SAMPON PENTRU VOLUM BARBA

Click pe imagine pentru marire
0
Votul tau:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
-/10
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Producator:

Cod produs :
12365

Atentie! Stoc limitat: 1.00 150 ml in stoc

Pret: 134 Lei

(tva inclus)
150 ml

Ai nevoie de ajutor? Suna-ne la:
0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30

Cumparand acest produs primesti 134 puncte.

Samponul pentru volumul barbii marca My Green Beard ofera curatare blanda, elimina bacteriile si protejeaza impotriva poluarii atmosferice.

 

BARBA CU VOLUM INCOMPARABIL!

Principalul ingredient activ al samponului My Beard Green Volume este Complexul® de volum pentru par compus din plante organice, seminte Psyllium, radacina de ginseng, urzica alba si Wisteria pentru:

- Actiunea sa asupra volumului barbii.

- Actiunea ei astringenta si antiinflamatoare.

- Intarirea radacinii si stimularea parului.

 Protectia barbii impotriva poluarii atmosferice. Samponul pentru barba contine ingredientul activ Cell intact® fabricat din seminte de hrisca, care este un ingredient ecologic si organic. Cell intact este in mod natural bogat in minerale, o compozitie ideala pentru protejarea pielii de agresiunea externa si intarirea barierei pielii. Protectia este un scut impotriva poluarii atmosferice (particule fine si poluanti diferiti).

● Protectie impotriva mancarimii si a iritatiilor. Am incorporat in sampon ingredientul activ TitreExtract®, care este un agent antibacterian produs din planta Hamamelis (Witch hazel) care are proprietatea de a fi purificator si astringent.

● Formula samponului My Beard Green hraneste si inmoaie parul, facand barba moale. O barba care este vizibil mai voluminoasa si bine intretinuta.

● Parfumeaz a-ti barba cu flori rozalii de afine si aroma de ienupar, cu parfum usor si exotic de mosc, ambra si vanilie.

● Fabricat in Franta, fara parabeni, coloranti, sulfati sau alcool si nu a fost niciodata testat pe animale.



INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

Puneti putin sampon in palma si imprastiati-l peste barba pre-umezita. Omogenizati-l uniform cu o actiune atenta de masaj. Clatiti abundent cu apa limpede si uscati cu atentie atingand barba cu un prosop uscat.

 

HAMAMELIS (WITCH HAZEL) - ALUNUL VRAJITOAREI:

Origine botanica: apartinand familiei Hamamelidaceae, Hamamelis (witch hazel) din Virginia este un arbust peren originar din America de Nord si Canada si care crestere in salbaticie in padurile de foioase ale acestor tari. Astazi, cultivat si in Europa, acest "copac paianjen" are o ramura sinuoasa si supla, sportiva, cu o inaltime de 5 metri si pe care se dezvolta frunze lungi de culoare verde mata. Toamna, acestea din urma dau drumul unor numeroase flori mici galbene stralucitoare, cu petale lungi si miros de ceai. De asemenea, apar in aceasta perioada, capsule care explodeaza la maturitate pentru a permite evacuarea a doua seminte negre.

 

Utilizare antica: Hamamelis este o planta care a fost folosita intotdeauna in medicina traditionala pentru a produce coloranti si unguente. Cu secole in urma, americanii au detectat proprietatile medicinale si l-au folosit pentru a vindeca rani minore sau pentru a calma pielea iritata de eczema. Ei au pregatit, de asemenea, un decoct cu frunzele, asa cum s-a spus ca aceasta a oferit virtuti magice. In aceeasi epoca, oamenii din America de Nord au folosit ramurile hamamelisului ca niste tije pentru a localiza izvoarele subterane. Acestea sunt legendele care i-au castigat porecla de "alunul vrajitoarei". Abia in secolul al XIX-lea, adusa din colonii, aceasta planta si-a facut aparitia in Europa, unde a servit la fabricarea numeroaselor remedii, dar si ca ingredient in colonii.

 

THE BUCKWHEAT - HRISCA:

Denumita si "grau neagru", planta isi are numele latin (Fagopyrum) din asemanarea puternica a boabelor sale cu fructul fagului (Fagus). Acesta apartine familiei Polygonaceae si este considerat un pseudo-cereal. Aceastei plante foarte rezistenta ii place un sol slab sau chiar acid, ceea ce il face o planta perfect adaptata cultivarii organice. Planta de hrisca se mandreste cu mici flori albe roz, care cresc in grupuri  stranse, precum si frunze subtiri in forma de inimi ascutite, care se dezvolta pe tulpini rosiatice. Fructele sale nu sunt altceva decat semintele de hrisca, cunoscute pentru culoarea lor cenusiu-bej si forma triunghiulara. Timp de multi ani, hrisca a fost considerata ideala ca hrana pentru animale datorita continutului sau ridicat de proteine. Este folosita in agricultura pentru capacitatea sa de a curata solul si de a pregati cultivarea care urmeaza sa vina. Se foloseste, de asemenea, in gatit, in functie de tara; cerealele sunt folosite pentru a face faina pentru clatite sau chiar pentru a face ceai.

Activitatea antioxidanta a hriscai este de 2 pana la 12 ori mai mare decat cea a majoritatii altor cereale. Continutul sau de proteine reprezinta intre 10 si 12% din greutatea sa uscata.

 

GINSENG

Ginseng este una dintre cele mai cunoscute plante din medicina traditionala chineza pentru un motiv: chinezii il folosesc ca remediu pentru toate tipurile de maladii. Etimologia numelui sau stiintific sta marturie: intr-adevar, Panax provine din cuvantul grecesc "Pan" care inseamna "tot" si din "akos", adica "a vindeca / a remedia". O semnificatie care subliniaza si mai mult imensa diversitate a beneficiilor sale. De asemenea, cunoscuta ca "radacina a vietii" sau "radacina a nemuririi" in Asia, ea este considerata a fi cea mai puternica planta care exista; atat de puternica, incat se crede ca poate restaura vitalitatea, chiar si a celor mai slabi. Ginseng este recunoscut pentru stimularea energiei, imbunatatirea functionarii cognitive, incetinirea caderii parului, combaterea pierderi libidoului, intarirea sistemului imunitar, combaterea imbatranirii pielii si imbunatatirea aspectului acesteia.

 

INGREDIENTE:

AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, ACRYLATES / BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, DECYL GLUCOSIDE, COCO GLUCISDE, GLYCERYL OLEATE, PLANTAGO PSYLLIUM SEED EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, LAMIUM ALBUM EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM SEED EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE.

 

COD: 3700227706767

 

PREZENTARE: 150ml

 

TARA DE FABRICATIE: Franta

 
Cometariile utilizatorilor
 
Subiect:
Comentariu:
0
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Spune-ne acum ce crezi despre acest produs! La postarea comentariului bifeaza 'also post on Facebook' si poti deveni influencer pentru comunitatea ta!