Newsletter
 
informatii generale la 0378.11.99.55, L-V 08:00-16:30  office@1001cosmetice.ro

Aminteste-ti ce lucruri doresti sa-ti comanzi

 
  • Adauga in wishlist orice produs doresti
  • Creeaza oricate wishlisturi doresti
  • Trimite prietenilor wishlisturile tale

 

Pentru a beneficia de avantajele wishlisturilor trebuie sa te autentifici:

Client inregistrat?
Daca aveti deja cont, va rugam sa introduceti adresa de e-mail si parola pentru a va autentifica:
Introduceti adresa de e-mail
Introduceti parola
Client nou? Creeaza cont
Pentru a va crea cont, va rugam sa introduceti adresa de e-mail si parola dorita:
Nume & prenume

Adresa de e-mail

Introduceti parola

Confirmati parola

Termeni si conditii


www.1001cosmetice.ro  este un magazin online, proprietate a firmei SC. Group Hara SRL si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului,  recomandam  citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.  

      Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. SC. Group Hara SRL isi asuma dreptul de a face modificari  oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor www.1001cosmetice.ro  inseamna acceptarea modificarilor aduse de catre firma  noastra SC. Group Hara SRL .

       Intregul continut al acestui site www.1001cosmetice.ro  : produse,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date , este proprietatea  SC. Group Hara SRL   si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC. Group Hara SRL   a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ATENTIE! Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.1001cosmetice.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti ,se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila ,prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei .

RETUR PRODUSE:

Clientul are dreptul de a returna produsul  in termen de 14 zile lucratoare de la primirea  acestuia.

O.G. nr. 130/2000  si Legea 51/2003.

Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: retururi@1001cosmetice.ro intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achizitioanarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integritatii acestora si a conditiilor de retur.

Termenul de solutionare: 14 zile.

Returul produselor se face la adresa de contact: 1001cosmetice.ro

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat. In acest toate cheltuielile sunt suportate de Vanzator.

 

ATENTIE!

Produsele care nu respecta forma in care ele au fost trimise, produsele  care au fost desfacute sau testate nu se accepta la retur.

Returul trebuie insotit de factura de primire.

 

 

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Te mai asteptam pe la noi cu cea mai mare placere si data viitoare! Suntem siguri ca vei reveni!

 

 

 Echipa,

1001cosmetice.ro

 
1001cosmetice.ro foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare