3 pași pentru un păr perfect!

Cu toții ne dorim un păr și o coafură perfectă mereu și de cele mai multe ori produsele și tratamentele ajung să coste mult prea mult.


La noi găsești soluția! O gamă largă de produse pentru păr care te vor ajuta să ai mereu un look perfect.

3 pași pentru o coafură ca la salon!Pasul 1

Șampon & Balsam - Alege de pe site produsele dedicate tipului tău de păr. Acest pas e primul către perfecțiunea către care tindem cu toții! 


Pasul 2

Tratamente & Măști - Aici deja lucrurile devin mai specifice! Găsești pe site tratamente și măști de tip leave in (care nu se clătesc după aplicare). Acestea pot avea acțiuni diferite precum targetarea creșterii părului, produse care fac pieptănarea mai ușoară și îți lasă părul mătăsos, produse hidratante dedicate vârfurilor uscate, măști și tratamente reparatoare etc.

O combinație perfectă este un ser fără clătire, hranitor, pe care îl pulverizezi pe tot părul. Serul Boost Up de la Bunica Agafia conține vitamine și minerale, accelerează creșterea și fortifică firul de păr. Ulterior la varfuri și lungimi poți aplica un ulei de păr dedicat, pentru a menține hidratarea în firul de păr și pentru o pieptănare ușoara!


Pasul 3

Coafarea

Știai că îți poți menține părul arătând bine pentru mai mult de 3 zile? Totul ține de ordinea coafării! 

După spălare, poți prinde părul în moațe cu ajutorul unor agrafe mici negre, iar lăsat așa peste noapte vei obține bucle fără să folosești aparat pe bază de căldură. Toți în aceeași idee poți folosi bigudiuri, un cordon de halat sau un dispozitiv pufos pe care să îți înfășori părul! Astfel, primele 2 zile după spălare vei avea o coafură minunată!

În ziua a 3-a, părul va începe să își piardă volumul, aici intervine pudra pentru volum! Aplicată la rădăcini, va reduce aspectul de păr gras și va adăuga volum părului tău!

Poate exista și o a 4-a zi! Cu ajutorul unei spume de păr, vei adauga textură lungimilor, iar parul va deveni foarte ușor de prins, coafura finală fiind chiar spectaculoasă!Tot ce ai nevoie pentru o coafură ca la salon, găsești la noi pe site! Te așteptăm cu drag!Comentarii