10 Produse pentru un Machiaj Natural

De-a lungul timpului tendințele și tehnicile de makeup s-au schimbat de nenumărate ori! Trucuri interesante, metode și culori, pași peste pași și rezultate creative, parcă nimic nu a rămas neîncercat. Totuși, machiajul natural rămâne neschimbat!
Un clasic între tendințe

Machiajul natural are un scop clar: Evidențierea trăsăturilor naturale.

Paleta de culori e simplă, în nuanțe neutre, iar modul în care am putea condimenta un astfel de look este o linie de tuș - nu este esențială, dar poate fi adăugat oricând pentru o privire pătrunzătoare!

În termeni mai simplii, naturalul rămâne un clasic! Prinde bine pe oricine și este cel mai ușor de realizat machiaj!


Machiajul feței

Proaspăt, luminos, lejer - aceste lucruri se aseamănă cu Bourjois Healthy Mix, un fond de ten cu acoperire medie ce se comportă perfect pe un ten uscat, normal sau mixt. Ai grijă să alegi nuanța potrivită!

După aplicarea fondului de ten, ne menținem pe produse cu texturi cremoase, iar conturul a fost realizat cu un concealer într-o nuanță mai închisă din gama More than concealer de la Loreal. Nu e o regulă. Dacă vrei, poți înlocui acest pas cu un bronzer sau pudră pentru contur.

Fixăm totul cu pudra Always fabulous de la Bourjois.

Singurul produs lichid pe care îl putem aplica peste o textură prăfoasă e iluminatorul. Acesta poate fi aplicat și după ce fața a fost pudrată pentru a readuce strălucirea naturală a tenului!


Machiajul ochilor

Pentru sprâncene s-a folosit creionul Brow this way de la Rimmel London.

Paleta Kaviar Gauche de la Catrice este un must have al oricărei truse de machiaj, având exact nuanțele de care ai nevoie în realizarea unui machiaj natural.

Essence easy brush liner este pasul extra. Machiajul poate fi purtat așa cum este, dar dacă îți dorești ceva puțin mai evident, poți adăuga linia de tuș. Acest eyeliner este ușor de utilizat și are un preț accesibil!

Nici un machiaj nu e complet fără mascara, iar Lash Changer de la Catrice oferă un volum uimitor, iar genele devin curbate și alungite!


Buze

Și în cazul buzelor există variante și variante din care poți alege. Recomandarea noastră, de această dată este linerul Lasting Finish de la Rimmel London în nuanța Cappuciono și glossul Lifter de la Maybelline în nuanța Silk.

Rezultatul: Buzele nude, lucioase, perfecte!


Gata în câțiva pași

În final, machiajul natural aduce laolaltă produsele de bază ale oricărui kit de machiaj. De obicei nu mai mult de 10 produse, în alte situații chiar mai puține atunci când avem produse multifuncționale!


Care sunt produsele tale de bază?

Comentarii

Articole similare

Noutăți de Makeup Essence & Catrice
Noutăți de Makeup Essence & Catrice
Aproape că a trecut și Noiembrie, toamna aproape s-a dus, dar noi totuși suntem la curent cu noutățile în materie de makeup! Le-am pus pe mână, pe unele și într-un look, să vedem ce pot să facă și...
Produse Cuplu
Produse Cuplu
Firmă diferită, aspect diferit, scop comun. Cu toții am întâlnit acele produse care merg de minune împreună de parcă au fost făcute unul pentru celălalt. Un articol demn de dragobete, dar adevărul...
10 Produse pentru un Machiaj Natural
10 Produse pentru un Machiaj Natural
De-a lungul timpului tendințele și tehnicile de makeup s-au schimbat de nenumărate ori! Trucuri interesante, metode și culori, pași peste pași și rezultate creative, parcă nimic nu a rămas...
Nuanțele machiajului de efect
Nuanțele machiajului de efect
Obținerea unui look de efect e mai ușoară decât crezi! Multe persoane au impresia ca e nevoie de produse scumpe, tehnici „secrete” și fel și fel de incantații. Deloc! Poți obține un rezultat...
Pensule Make Beauty Fun
Pensule Make Beauty Fun
Avem o veste bună pentru tine: Frumusețea e haioasă, amuzantă, plină de culoare și strălucire. Frumusețea nu are limite și se află în fiecare din noi! Essence știe asta și a lansat colecția...
Mini palete esentiale
Mini palete esentiale
Indiferent de machiaj, 2-3 nuanțe sunt esentiale de avut la-ndemână și nu ar trebui să lipsească din nici o trusă! De multe ori, acestea se regăsesc în paletele cu mai multe nuanțe, dar cel mai...