Cum alegem fondul de ten?

Fondul de ten reprezintă un pas esențial și foarte important în rutina de makeup.

În cele mai multe cazuri este baza ideală atunci când este ales potrivit, iar într-o alegere greșită poate afecta aspectul dar și rezistența întregului look!

Cum găsești fondul tău de ten?

În primul rând e bine de știut că va dura puțin până ce vei da de acel produs perfect pentru tine, iar cea mai mare importanță o va atinge un fond de ten lichid.

Analizează-ți tenul să vezi ce nevoi are și în funcție de asta testează mai multe produse. Vei știi clar când l-ai întâlnit pe cel potrivit.


Iată câteva criterii care marchează produsul ideal:

-nuanța: evident, e foarte important să se estompeze perfect în culoarea pielii noastre. Fondul de ten se testează în zona mandibulei la trecerea dintre față și gât. Ideal ar fi să ai o nuanță mai deschisă și una mai închisă pentru a putea ajusta lucrurile. Oricum, iarna pielea noastră își pierde bronzul, iar vara avem nevoie de o nuanță mai închisă.

 

-textura: fondul de ten poate avea mai multe texturi precum lichid, cremos, stick, pudră, serum și cine știe ce se mai inventează. În funcție de nevoile tenului tău e important să alegi o textură care ți se potrivește, iar o textură care ți se potrivește se va așeza frumos pe piele!

-aspectul: aici ține puțin și de preferințele personale: poate vrei un aspect mai luminos sau mai de grabă o piele matifiată, de ce nu, un machiaj glass skin! Indiferent de dorințele tale, vei putea găsi un fond de ten care să ți le îndeplinească!

-rezistența: produsul perfect pentru tine va rezista pe ten! Dacă fondul de ten dispare de pe față într-o oră, e clar că nu e produsul potrivit! Mai încearcă!


Suntem curioși care e fondul de ten perfect pentru tine?! Povestește-ne în comentarii!


Comentarii

A
Apostol Marinela Georgiana
04 feb.
Nu aveți multe produse în stoc pe care mi le doresc și as vrea când le veți mai pune, pentru ca pe email încă nu am primit nicio, notificare, mulțumesc!