Disney Villains

În vara anului trecut, Essence & Catrice ne-au surprins cu produsele din colecția Disney! Pigmentate, colorate și în ambalaje minunate, parcă retrăiai copilăria la un alt nivel!

2023 ne surprinde puțin mai altfel, de la aceleași branduri, dar cu focus pe personajele negative...am eu o vorbă „Și personajele negative sunt tot personaje principale”.
Disney Villains

Colecția Disney Villains s-a lăsat puțin așteptată la noi, dar de ce să ne mirăm, avem de-a face cu Ursula, Maleficent, Cruella, Evil Queen, Scar și Queen of Hearts. În răutatea lor au făcut povestea mai încâlcită, dar până la urmă colecția Disney Villains e și la noi pe site cu toate produsele „fermecate”.

 

În total 6 palete de fard de pleoape, 3 Essence și 3 Catrice, într-o selecție cromatică inspirată de personajul de pe ambalaj. Măștile pentru ten sunt defapt poțiunile fermecate pe care aceste personaje le folosesc ca să se transforme în ființe cu aspect blând. Blush-urile și paletele de iluminatoare sunt echivalent cu praful de zână. Acest praf de zână a fost capturat și depozitat în aceste palete, iar Disney Villains le folosesc pentru a încerca să ducă povestea în favoarea lor!

 

Alte produse pe care le ve-ți descoperi în această colecție sunt: mascara, produse pentru buze, cremă de mâini, pensule de machiaj, ser pentru față, spray de fixare, ojă și gene false.

Modul în care această colecție a fost realizată, conturează faptul că personajele negative sunt, la rândul lor, niște personalități complexe!

Asteaptă-te la produse premium, de calitate, la culori minunate și strălucitoare și la tot farmecul Disney!


Care e personajul tău negativ preferat?


Comentarii

Articole similare

Esentiale de iarna
Esentiale de iarna
Se pare că iarna s-a făcut așteptată, dar până la urmă tot a dat peste noi! Ne-a surprins într-o oarecare măsură, dar noi suntem pregătiți să-i facem față! Iată câteva produse esențiale de...