Ghidul complet pentru aplicarea genelor false

Genele false au devenit un element de bază pentru mulți entuziaști ai machiajului. Ele oferă un impact vizual impresionant, accentuând și îmbogățind aspectul ochilor. Cu toate acestea, aplicarea genelor false poate fi intimidantă pentru cei care sunt la început de drum. Cu puțină practică și câteva sfaturi utile, veți obține cu ușurință un aspect natural și fermecător. Iată un ghid complet pentru aplicarea genelor falseAlegeți genele potrivite: Există o varietate uriașă de gene false disponibile, de la cele naturale la cele dramatice. Înainte de achiziționarea unui set, gândiți-vă la aspectul dorit și la forma ochilor voștrii. Pentru un aspect de zi cu zi, genele mai subtile și mai ușoare sunt de preferat, în timp ce pentru ocazii speciale puteți opta pentru gene mai lungi și mai voluminoase.

Măsurați și tăiați genele: Uneori, genele false vin într-o lungime standard care ar putea să nu se potrivească perfect ochilor tăi. Înainte de aplicare, măsurați genele false și tăiați excesul de pe marginea externă, dacă este necesar. Este important ca genele să se potrivească perfect lungimii ochilor pentru un aspect natural!

Aplicați adezivul corect: Un pas esențial în aplicarea genelor false este utilizarea unui adeziv de înaltă calitate. Alegeți un adeziv transparent sau unul care se usucă într-o nuanță transparentă, deoarece acest lucru va asigura o aplicare "nevăzută". Aplicați o cantitate mică de adeziv pe banda genei false și așteptați câteva secunde pentru a prinde o aderență mai bună.

Aplicarea genelor false: Utilizați o pensetă sau degetele pentru a plasa cu grijă genele false pe linia genelor naturale. Începeți aplicarea din colțul intern al ochiului și presați ușor pe întreaga lungime a liniei genelor. Asigurați-vă că genele false sunt așezate cât mai aproape posibil de genele naturale pentru un aspect uniform.

Finisare: După ce genele false sunt în poziție, utilizați o pensetă pentru a le apăsa ușor împreună cu genele naturale. Acest lucru va ajuta la amestecarea și îmbinarea genelelor false cu cele naturale, oferind un aspect natural. Puteți aplica puțin rimel pentru a uni și mai bine genele false cu cele naturale.

Rețineți îndepărtarea corectă: Atunci când este timpul să îndepărtați genele false, este important să procedați cu grijă pentru a nu răni pielea delicată din jurul ochilor. Înmuiați o cotonetă într-un demachiant pe bază de ulei și aplicați-l pe linia genelor pentru a dizolva adezivul. Apoi, îndepărtați genele false cu grijă începând de la colțul extern al ochiului.


Aplicarea genelor false poate fi un proces simplu și plăcut atunci când urmați acești pași și folosiți produsele potrivite! Cu practică și răbdare, veți putea obține cu ușurință un aspect natural și fermecător care va impresiona pe toată lumea. Nu ezitați să experimentați și să vă bucurați de frumusețea genelelor false!

Comentarii