Numărul 1 în sezonul rece

O piele luminoasă, un ten constant hidratat e mai bun decat orice machiaj. Adevărul e că în sezonul rece acest lucru devine tot mai greu de obținut. Aerul e uscat, iar frigul deshidratează pielea tot mai mult.

O rutină adecvată de îngrijire a tenului, e importantă, dar ce urmează să îți prezint e cireașa de pe tort! (da, avem cireșe și în sezonul rece)


L'oreal True Match Nude

E deja posibil ca ideea de „True Match” să îți sune cunoscută. Fondurile de ten Accord Parfait/True Match de la Loreal s-au făcut remarcate pe piață într-un mod pozitiv, în special pentru aspectul lejer și luminos pe care îl oferă pielii. Ele totuși au putere de acoperire și rezistență îndelungată.

Versiunea „NUDE” vine ca o completare a acestei colecții de produse, concentrându-se pe obținerea aspectului luminos prin hidratarea propriu-zisă a tenului!Produsul are foarte multe calități, dar 3, cele de bază sunt absolut convingătoare că acesta e produsul numărul 1!

-Formula îmbogățită cu 1% acid hialuronic pur

-Reumple prin hidratare și netezește tenul, iar semnele de deshidratare sunt reduse

-NU conține parabeni și parfum


Cea din urmă caracteristică e mai puternică decât crezi!

Știai că parfumul dintr-un fond de ten deshidratează pielea? 

Știai că tot acel parfum poate favoriza apariția iritațiilor pe ten și a monstruleților?

Iată că Loreal True Match Nude NUUUUU conține parfum! (aș ridica paharul pentru asta!)

Conține 1% acid hialuronic pur. Da ce-i aia 1%? Mai mult decât 0!

Purtăm câteva ore bune pe ten acest produs și orice ajutor în hidratare e binevenit, iar acel 1% face mult mai mult decât crezi.Rezultatul: Un serum colorat cu putere de acoperire mică spre medie, cu posibilitatea de a crește acoperirea adăugând încă un strat! Aspect luminos, ten plin și vizibil hidratat. Pe scurt - produsul numărul 1 în sezonul rece!

Comentarii