Produse Cuplu

Firmă diferită, aspect diferit, scop comun. Cu toții am întâlnit acele produse care merg de minune împreună de parcă au fost făcute unul pentru celălalt. Un articol demn de dragobete, dar adevărul e că iubim produsele de beauty indiferent de sărbătoare!

Hai să le spunem „produse cuplu”, iar acest articol va scoate „la întâlnire” produsele care nu trebuie să lipsească din trusa ta!


Produse pentru ten

Crema hidratantă Must Have de la Gerovital cu Loreal True Match Nude Serum un cuplu forță dedicat tenului și în special persoanelor cu o piele normală, uscată sau sensibilă!

Crema de la Gerovital oferă hidratare intensă, are protecție solară și peptide, pregătește perfect tenul pentru aplicarea machiajului și are un pigment care se adaptează nuanței tenului. Loreal true match vine în completarea hidratării cu acel 1% acid hialuronic, iar pe lângă nuanța inițială a cremei, fondul de ten capătă un boost în acoperire, rezultatul final fiind un ten proaspăt, fără imperfecțiuni, hidratat pe tot parcursul zilei.


Produse pentru ochi

Rimmel London Wonder Cloud și paletele Catrice Pro. Relația e simplă, fardul lichid de la Rimmel London constituie baza perfectă pentru ca paletele Catrice Pro să se aplice impecabil și să reziste timp îndelungat. Parcă s-au vorbit: fardul lichid violet se potrivește perfect paletei Lavender Breeze, cel verde/turcoaz e partenerul perfect pentru Hint of Mint, iar nuanțele neutre sunt potrivite pentru toate paletele Catrice Pro. 


Produse pentru buze

Te-ai fi gândit că un produs de buze ar face cuplu cu un produs pentru ochi? Iată că se poate! Frumusețea nu are reguli și limite!

Glossul What The Fake de la Essence a ieșit la întâlnire cu un creion de sprâncene Clean ID de la Catrice și au văzut că le stă bine împreună pe buze!

Nuanța Ash Brown a creionului crează conturul perfect, unbra ideală pentru ca buzele tale să aibe un aspect voluminos. Luciul de buze menționat, deja are proprietăți de umplere a buzelor și un luciu puternic și iată că aceste 2 produse sunt de nedespărțit!


Produse de îngrijire

Iată că am ajuns și la ultimul cuplu al acestui articol, 2 produse de îngrijire a pielii care fac echipă bună!

Peria pentru curățarea feței de la Lionesse și săpunul de la Catrice e de la sine înțeles de ce nu ar trebui să lipsească din baia ta! 

Folosite împreună vei reuși să îți cureți tenul în profunzime și să îndepărtezi toate impuritățile!


Era păcat să nu vă povestesc despre aceste produse cuplu, iar dacă e nevoie, facem și de Valentine's și Dragobete o abordare asemănătoare cu alte produse interesante!


Comentarii