Trenduri de Frumusete 2023

Au mai rămas câteva zile până pășim în noul an și cu toții ne facem planuri și ne gândim la ce ne dorim să realizăm! 

Un ruj rezistent, pigmentat și cu aspect lucios. O textură care pare ireală și te gândești dacă într-adevăr poate fi adevărat sau nu. Gama de rujuri Maybelline Vinyl a stârnit controverse încă de la lansare, iar adevărul despre ele îl veți descoperi în acest articol!Glowy/Natural

În ultimii ani s-a mers din ce în ce mai mult pe un look natural, iar acest lucru se menține și pentru noul an! Ten radiant, glowy, aspect proaspăt, o frumusețe naturală prin conturul subtil adăugat prin machiaj! Se folosesc nuanțe de nude, marouri și blush pentru un strop de prospețime. Iluminatorul nu trebuie să lipsească, tenul strălucitor e un must!

Linii Grafice

În 2023 vor continua să fie în trend și liniile grafice, negre sau colorate. Ideea de linie grafică în machiaj se face remarcată printr-o simplitate opulentă. Pare un look minimalist și totuși atât de creativ! Te duce cu gândul la machiajul viitorului și e potrivit pentru diverse evenimente precum festivaluri, prezentări de modă, iar pentru persoanele extroverite și pentru mersul la magazin!

Glossy Eyes

Dacă nu ne urmărești pe TikTok & Instagram, ar trebui să o faci! Acolo am lasat un mic „spioler” despre un alt trend al anului 2023 și anume pleoapele lucioase! Și în acest caz se pot folosi culori sau se poate lăsa glossul transparent. Acest tip de machiaj e foarte ușor de realizat și totuși rezultatul e unul de efect!

Sprâncene decolorate

Cât se poate de evident, trendul sprâncenelor decolorate nu este pentru toată lumea, dar cu toții am vazut ca toamna/iarna aceasta tot mai mulți influenceri au facut magie și li s-au albit sprâncenele! Această tendință neobișnuită va păși în 2023 și poate va găsi acolo tot mai multe persoane îndrăznețe care doresc să abordeze un look atipic!

Watercolor

Machiajul tip acuarelă este un alt trend de frumusețe pe care îl vom întâlni în 2023. Colorat, creativ, fără precizie, dar totuși elegant. Acel gen de machiaj care te face să te simți ca un model doar prin faptul că ai „trântit” culoare la ochi.


Ce tendință crezi că o să te acapareze în noul an? Ce produse vrei să încerci și ce content îți dorești să urmărești din partea noastră? Hai să povestim împreună despre rezoluțiile anului în secțiunea de comentarii!

An nou fericit!Comentarii