Zodiacul Rujurilor

Aer, apă, foc, pământ - 12 zodii și nenumărate trăsături specifice care ne pot ajuta să ne alegem rujul potrivit în funcție de semnul care ne reprezintă! La 1001cosmetice nu ducem lipsă de produse pentru buze, așa că te invit să citești în continuare și să aflii care e rujul tău!
Berbec - Maybelline Vinyl Ink 20

Berbecul este o zodie de foc. E loial, puternic, dedicat și în egală măsură este copilăros și relaxat. Există multe nuanțe și rujuri care se potrivesc zodiei, dar Maybelline Vinyl in nuanța 20 are ceva mai special. E o culoare puternică, dar totuși foarte purtabilă și în look-uri ceva mai simple. E rezistent astfel încât Berbecul nu își va strica starea de bine cu gândul reaplicării rujului și este lucios - acel element extra care vine la pachet și cu rujul, și cu zodia!


Taur - Essence Hydra Matte 402

Taurul, o zodie de pământ, este mereu în căutare de stabilitate. Persoanele cu acest element sunt elegante și puternice și cu toate că le place să fie mereu aranjate, cochete și să iasă în evidență, de multe ori zona de confort devine prioritară. Essence hydra matte în nuanța 402 e acel ruj nude, cremos și confortabil pe buze, versatil și elegant - exact zona de confort, dar la cât de bine arată pe buze, te-ai lăsa pradă confortului!


Gemeni - Paleta Loreal Color Riche

Gemenii sunt niște extrovertiți înăscuți. Maeștrii în comunicare, ei vorbesc și cu vorbe, dar și prin aspectul fizic. Cameleonici, ai impresia că e mai mult decât o singură identitate în sinea lor, iar un singur ruj nu ar face față acestei zodii. Paleta Loreal Color Riche aduce înaintea gemenilor 6 nuanțe de ruj puternic, care să se potrivească personalității multiple ale acestui semn zodiacal!


Rac - Maybelline Lifter Gloss 004

Racul, element de apă, poartă în dreptul său un atribut care îi e și binecuvântare, și blestem - sensibilitatea. Racii sunt firi mânate de emoție, persoane empatice, iar produsul de buze care reprezintă cel mai bine un rac este Maybelline lifter gloss 004. E un gloss cu un luciu puternic, dar nuanța 004 este una superbă de nude-rozaliu. Menține buzele hidratate și pe cât de simplu pare, pe atât de ușor completează orice machiaj!


Leu - Catrice Matt Pro Ink 090

Cel mai focos dintre focoși, Leul vrea ca totul să fie așa cum vrea el. Persoanele din zodia leu sunt impunătoare și puternice.E ușor să simți prezența unui leu în încăpere deoarece mereu va face sau spune ceva ca să iasă în evidență! În multe cazuri vei vedea doamnele leu cu un ruj puternic pe buze, la fel ca personalitatea lor, iar Catrice Matt pro Ink în minunata nuanță de roșu pur e rujul desăvârșit al acestei zodii!


Fecioară - Essence Extreme Care 03

Un alt element de pământ, Fecioara este marcată de echilibru și dorința permanentă de a avea ordine în viața ei. Cu toate acestea are o abilitate extraordinară de adaptare - nu există provocare la care să nu-i poată face față. Totuși, dacă are de ales, zona de confort începe să sune bine, mai ales dacă acea zonă e ordonată, echilibrată șiiii *ahem* menține buzele hidratate!

Essence extreme care este o gamă de glossuri hidratante, un 2 în 1 care satisface excelent necesitățile fecioarei din punct de vedere produs pentru buze!


Balanță - Essence What the Fake

Balanța, o zodie cu element aer, va cântări mereu lucrurile, e comunicativă, deschisă și optimistă! Balanța îți dă siguranță că te poți baza pe ea, iar femeile din această zodie sunt agile și rafinate. Când vorbim de ruj, însă, sau de orice implică luarea unei decizii, balanța începe să aibe dificultăți. Tocmai de aceea, produsul ideal de buze e unul picant, care să ajute femeia balanță să nu se piardă în detalii. Essence what the fake extreme - e glossy, are și puțină culoare și dă volum buzelor - parcă alegerea devine tot mai ușoară!


Scorpion - Bourjois Velvet 11

Scorpionul este element de foc sub acoperire. E elemnt e apa. Totuși, e ca un val puternic în care fie te pierzi, fie te îneci! Femeile scorpion sunt foarte hotărâte, ambițioase și îndemânatice. Ele au un farmec aparte și au nevoie de un ruj care să poată ține pasul cu ele. Bourjois velvet varianta creion în nuanța 11 este un burgundiu senzual, iar pe cât de puternică e nuanța, pe atât e de purtabilă și în situații de machiaj neutru!


Săgetător - Hydra Matte 407

Săgetătorul e zodia nebunatică de foc a zodiacului. Un fel de cupidon, în cazul femeilor, un fel de Afrodita, mereu gata să cucerească inimile celor din jur! Săgetătorii te cuceresc cu poveștile lor, iar simpla lor prezență te plimbă prin lumi fantastice! Doamnelor săgetător, în mod evident le este atribuit un ruj puternic, roșu-roz, o nuanță specială care le cucerește chiar și pe cuceritoarele zodiacului!


Capricorn - Loreal Crayon 104

Capricornul este un alt semn de neclintit. Tare pe poziție, plină de determinare și doritoare să realizeze lucruri mărețe, femeia capricorn are nevoie de un ruj pentru care să nu stea prea mult pe gânduri. Contează să arate bine, să se ridice la standardele ei înalte, dar să fie gata să cucereasca orice provocare! Loreal Crayon 104 este un maro-nude versatil, o nuanță ideală de toate zilele care menține buzele hidratate și standarnele capricornilor înalte!


Vărsător - Essence Juicy Bomb

Vărsătorii vin la pachet cu un set de calități: idealiști, răbdători, blânzi, iertători, isteți, creativi și lista poate să continue. Tocmai datorită calităților lor, produsul de buze perfect pentru vărsători sunt glossurile transparente - ele le lasă libertatea de a crea în jurul lor. Glossul transparent poate fi mereu mixat cu creioane de buze sau fard de pleoape pentru obținerea unor nuanțe noi!


Pești - Makeup Revolution Bliss

Peștii sunt plini de mister, prietenoși și sinceri, sunt persoane comunicative și empatice. Peștii sunt creativi, cu o imaginație bogată și persoanele din acest semn se bazează pe intuiție fără să le fie teamă de schimbare. Au multe calități, dar unele duse la extrem îi fac pe pești ușor influențabili și le place să fie „în pas cu moda”. Tocmai de aceea rujul perfect pentru această zodie este Makeup Revolution în nuanța Bliss! Acest ruj poate fi ajustat cu ajutorul unui creion de buze așa cum te îndeamnă intuiția că ar fi cel mai bine!


În secțiunea de comentarii de sub acest articol așteptăm să ne spui ce zodie ești tu și dacă te-am „nimerit” cu rujul zodiei tale!
Comentarii