Coafura si parul colorat

Se zice ca blondele se distreaza mai bine, iar motivul e simplu: nuanta parului e versatila si poti foarte usor sa te joci cu produse nuantatoare colorate si sa experimentezi cu suvite vibrante! La noi pe site gasesti produsele potrivite, iar acest articol te va inspira in alegerea si obtinerea rezultatului dorit!


Adevarul e ca nu trebuie musai sa fi blonda, satenul este si el cat se poate de valabil pentru suvite colorate. Mai jos iti punem la dispozitie o imagine care sa te ajute sa identifici de unde poti porni, cu mentiunea ca rezultatele finale pot sa difere in functie de nuanta de baza!

Culori Vibrante

Rezultatul poate fi unul vibrant atunci cand ai un par blond. O nuanta mai inchisa a parului poate reduce vibranta culorii, insa totusi ai posibilitatea de a obtine un rezultat saturat. Parul blond se poate juca cu orice culoare, in timp ce pe un par mai inchis, nuantele de roscat tind sa prinda cel mai bine! Alege culoarea de vopsea nuantatoare semipermanenta dorita si urmeaza pasii de pe ambalaj pentru utilizare!

Culori Pastelate

Culorile pastelate sunt rezervate in exclusivitate nuantelor deschise de blond. Ai nevoie de o baza deschisa pentru a putea experimenta pastelurile, iar mai apoi ai nevoie de o "reteta" de preparare - desi unele vopsele semipermanente pot fi marketate ca fiind pastel, totusi puterea lor de colorare este destul de mare atunci cand le folosesti de sine statatoare.

Foloseste aceasta reteta pentru a fi sigura ca rezultatul final este cel dorit!

-intr-un bol de plastic adauga o cantitate considerabila de masca sau balsam de par (te gandesti ca trebuie sa iti ajunga pentru o aplicare uniforma pe tot parul)

-adauga cativa stropi din vopseaua colorata semipermanenta

Dupa ce amesteci bine compozitia, aplici uniform pe par si lasi sa actioneze 10, 15, 20min in functie de intensitatea dorita.


Dupa ce incerci reteta odata, data viitoare vei sti mai exact cantitatile de care ai nevoie, fiind ceva subiectiv si depinde de la persoana la persoana in functie de blondul de baza, dar si de rezultatul intentionat.

Rezultatul nu e permanent si va incepe sa se stearga usor dupa fiecare spalare.

Reimprospatarea Culorii

Exista un pas care te ajuta sa iti mentii culoarea vibranta si proaspata a parului sau sa nuantezi usor blondul pentru a obine un subton cald, rece sau neutru in functie de ceea ce iti doresti. Pentru acest pas exista sampon nuantator sau masca de par nuantatoare. Aceste produse au ca scop ajustari minore ale nuantei sau subtonului sau intensificarea culorii deja existente. In acelasi scop poti adapta reteta de mai sus, inlocuind nuantatorul colorat cu unul in acelasi ton in nuanta parului tau!


Nu-i asa ca blondele....dar si satenele se distreaza mai bine?

Tu ce culoare de par ai vrea sa incerci?Comentarii