Sustenabilitate în Demachiere

Fără îndoială și nediscutabil, demachierea și implicit curățarea tenului este un pas, o rutină de fiecare zi care nu trebuie să lipsească din viața nimănui!

Când vorbim de demachiere, de obicei aceasta vine în mai mulți pași, cu ceva mai multe produse și în final, cu mult prea multe dischete de bumbac aruncate la gunoi!


Dacă ai avea la dispoziție o variantă mai sustenabilă și mai prietenoasă cu mediul, ai alege-o?

Noi avem disponibilă această opțiune și e de la Essence. E foarte accesibilă și o vei putea reutiliza din nou și din nou, de nenumărate ori!

Este vorba de ESSENCE MY NO MAKE UP ROUTINE set cu 7 dischete reutilizabile, fine, moi și super delicate cu pielea ta! Acest set te va ține mult timp! Dischetele se spală și se reutilizează!

Le poți spăla manual, după fiecare utilizare sau le poți pune în săculețul care vin în kit, iar ulterior, cu acel săculeț, le pui în mașina de spălat rufe!

Extra, kitul conține și o bentiță drăguță cu urechiușe care să îți protejeze părul în acest proces!

 


 Tot în aceeași idee, pe site vei putea descoperi și setul Catrice Wash Away, cu 3 dischete reutilizabile. Conceptul e același, indiferent pentru care kit vei opta!


În final, procesul de demachiere va fi o plăcere. Lucrurile devin mai ușoare în curățarea tenului și vei contribui chiar tu la protejarea mediului înconjurător!

Pare puțin, dar dacă fiecare dintre noi avem grijă, împreună suntem o comunitate și  pic cu pic vom face o diferență mare!

Comentarii

Articole similare

Sustenabilitate în Demachiere
Sustenabilitate în Demachiere
Fără îndoială și nediscutabil, demachierea și implicit curățarea tenului este un pas, o rutină de fiecare zi care nu trebuie să lipsească din viața nimănui! Când vorbim de demachiere, de obicei...