Ulei de Ricin, uz extern 100% natural, presat la rece, Zanna

ADAMS
11,00 RON
TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse
ADAMS
Optiuni de comanda
Cod produs - SKU 11284
Disponibil in stoc
Cumparand acest produs primesti 11 puncte de loialitate.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Uleiul de ricin patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat si pentru a estompa cearcanele. Functioneaza ca o crema anti-imbatranire si previne caderea parului.

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate.
Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. 

Detalii

Categorii
Brand
Unitate masura
buc

Descriere brand

Adams Vision a intrat pe piața românească în anul 2006 și scopul nostru este, în continuare, neschimbat și anume de a satisface dorințele și nevoile clienților noștri.

Ne dorim să lărgim mereu gama noastră de produse, pentru ca tu să beneficiezi în permanență de suplimente alimentare de cea mai bună calitate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga 10 puncte de loialitate.