Maybelline Lifter Gloss

Nu de puține ori preferăm să alegem un machiaj rapid și ușor de realizat pentru viața de zi cu zi. Totuși, nu refuzăm strălucirea, iar acest pas poate fi îndeplinit de un luciu de buze!

Buzele lucioase, pline de volum, completează orice look și adaugă acel strop de glam care atrage toate privirile!Luciu și culoare

Glossurile Lifter de la Maybelline au o formulă deosebită care îmbină ideea de culoare opacă într-o textură lucioasă.

În funcție de preferințele tale, gama Lifter Gloss oferă varietate în culori, dar îți pune la dispoziție și varianta transparentă!


Must-have din această gamă este nuanța 001 Pearls - versiunea transparentă cu particule perlate, 004 Silk - gloss opac lucios într-o nuanță de nude rozaliu care se potrivește oricui, 005 Petal - pentru zilele în care te simți îndrăzneață și vrei să porți o nuanță de roz sidefat pentru un strop de culoare!


Textură și rezistență

Textura lichidă și foarte hidratantă a produsului te face să îți dorești să îl porți mereu! Datorită acidului hialuronic din compoziție, buzele vor fi mereu pline de volum, hidratate și netede! 

Pe partea de rezistență, ca oricare alt gloss, vei fi nevoită să-l reaplici pe parcursul zilei, dar partea pozitivă este aplicatorul robust datorită căruia produsul va fi înapoi pe buzele tale dintr-o singură mișcare!

 

Experiență premium

Produsul în sine te cucerește de la prima aplicare, dar ambalajul vine în completare oferind o experiență premium.

Elegant, robust, minimalist și cu textul gravat pe recipient, Maybelline Lifter Gloss este experiența completă a buzelor pline de volum!

Comentarii

Articole similare

Maybelline Lifter Gloss
Maybelline Lifter Gloss
Nu de puține ori preferăm să alegem un machiaj rapid și ușor de realizat pentru viața de zi cu zi. Totuși, nu refuzăm strălucirea, iar acest pas poate fi îndeplinit de un luciu de buze! Buzele...
What The Fake?!
What The Fake?!
Cele mai căutate produse de makeup sunt cele pentru buze. Cele mai accesibile și mai des alese intervenții cosmetice sunt la buze. Indiferent de standardele de frumusețe de-a lungul timpului,...