Noutăți de Makeup Essence & Catrice

Aproape că a trecut și Noiembrie, toamna aproape s-a dus, dar noi totuși suntem la curent cu noutățile în materie de makeup! Le-am pus pe mână, pe unele și într-un look, să vedem ce pot să facă și așa să vă povestesc și vouă despre ele.

Ar putea fi o serie lunară de articole în care să scriu despre câteva dintre produsele lansate în acea lună. Ai fi curioasă să aflii mai multe despre ele?


Essence Pumpkins

O gamă neașteptat de colorată și de intensă a fost Pumpkins de la Essence. S-au întrecut pe ei în calitate la un preț accesibil. Gama conține mai multe produse dintre care pe 2 dintre o să le discutăm în cele ce urmează!

*Apropo, pe site adăugam lunar imagini cu o selecție de produse, aplicate pe mână pentru a vă fi cât mai ușor să analizați nuanțele și să descoperiți produsele care vi se potrivesc!*

Primul produs, prima paletă Essence Pumpkins Pretty Please e un deliciu total, iar pentru că e pigmentată și atât de minunată, are și un articol dedicat pe blog.

Al 2-lea produs din gama Essence Pumpkins, noutate a lunii Noiembrie și o noutate și în materie de textură este fardul cremos. Treaba e în felul următor: textura e cremoasă, dar nu ultracremoasă. Îl poți folosi ca bază pentru un smokey eyes sau îl poți lucra ca pe un eyeliner gel. E un fel de 2 în 1 foarte interesant, într-un ambalaj practic prevăzut cu pensulă! Numa bun de avut în trusa de machiaj!


Catrice Under Eye Brightner

După cum îl prezintă și titlul, Under Eye Brightner este un produs într-un ambalaj tip borcănaș dedicat zonei de sub ochi. Nuanța e ușor rozalie, o culoare specific aleasă pentru a camufla cearcănele sau colorațiile din zona respectivă. Textura e foarte interesantă, e un produs cremos dar nu este greu precum un concealer/corector ci mai degrabă e hidratant și foarte lejer. Să nu te gândești că asta ar influența puterea de acoperire...nicidecum! În lejeritatea lui, acoperă și iluminează frumos zona, dar ca un plus, o menține hidratată! Un fel de cremă de ochi iluminantă, corectoare, așa aș descrie pe scurt acest produs!


Catrice Brush Ink

Essence și Catrice sunt branduri surori și așa ca între fete, mereu va fi o ușoară „competiție”. Asta nu e neapărat ceva negativ, ci dimpotrivă, cand 2 branduri de machiaj concurează, se împing una pe cealaltă să devină din ce în ce mai bune!

Tușul Brush Ink e varianta Catrice a surorii Essence Easy Brush Liner. Acum însă vorbim de produsul de la Catrice!

Brush Ink este un tuș în ambalaj tip cariocă, doar că în loc de vârful tip cariocă are o pensulă precisă! E un produs versatil care te ajută să trasezi atât linii fine cât și linii intense, iar la fel de intensă e și nuanța produsului! Este ușor de manevrat chiar și de persoanele care nu au încă experiență!

Este rezistent la apă și va rămâne pe pleoape până la demachiere! Uimitor!!


Catrice Lip Jam

Ultima noutate despre care vă povestesc în acest articol este dulceața pentru buze Catrice Lip Jam. Gama de „dulcețuri” vine în diverse arome fructate, produsul este foarte hidratant dar are și un luciu grozav pe buze! Acel 2 în 1 de luciu și balsam pe care ni-l dorim cu toții în sezonul rece, să arate bine dar în același timp să ne protjeze buzele de frigul și aerul uscat de afară! O versiune Essence a acestui produs sunt glossurile Juicy Bomb care sunt atât de apreciate de mai mereu sunt out of stock. După acest articol s-ar putea că și Lip Jam de la Catrice să aibe aceeași „soartă” așa că grăbește-te să nu le ratezi!


Dacă ți-a plăcut să aflii mai multe despre noutățile lunii și vrei să fi mereu la curent, lasă un comentariu mai jos unde să ne dai câteva idei despre cum am putea numi această serie lunară de articole!

Comentarii