Pumpkin Spice Makeup

Nu e toamnă, dacă nu vorbim de aromele preparatelor cu dovleac!

În ultimii ani s-a instaurat o adevărată frenezie cu acest „Pumpkin Spice”. Cum vine toamna, cum apare această aromă în toate cafenelele, patiseriile, cofetăriile și mai nou și în colecțiile de makeup!

Ce trebuie să știi însă, e că pumpkin spice nu se referă la gustul de dovleac, ci la condimentele folosite în prepararea plăcintei! Întâlnim condimente precum scorțișoara, cuișoarele, ghimbir, nucșoară etc.

Essence a „copt” o colecție delicioasă, iar vedeta este paleta cu 9 nuanțe „Pumpkins pretty please!”Pumpkin Pretty Please!

(cumpără aici)

O paletă absolut delicioasă și fără îndoială regăsim în ea toate condimentele necesare pentru machiajul perfect! 9 nuanțe în diverse finisaje: mat, metalic, stralucitor. Închise, deschise, nu îți lispește nimic pentru a realiza atât un machiaj de zi, cât și unul de seară/eveniment. Paleta cromatică este una versatilă care se potrivește tuturor, indiferent de nuanța și subtonul pielii!

Cele 4 nuanțe mate din paletă sunt suficiente să ai de unde alege pornind de la cea mai deschisă, perfectă ca bază, continuând cu cele mai intense pe care le poți concentra în pliu și colțul exterior al ochilor.

Nuanțele metalico-strălucitoare sunt un adevărat deliciu în intensitate și prețiozitate. Bucură-te de ele în machiaj!

Toate nuanțele din această paletă sunt cu adevărat intense și cu toate ca avem un produs cu textură pudră, în momentul aplicării ai senzația că te joci cu un fard cremos. Cu fiecare swatch simți că aplici pigment pur și nu duci lipsă de saturație și vibranță!

Mâna sus dacă ești nerăbdătoare să vezi un tutorial de machiaj folosind această paleta! De asemenea rămâi pe site să descoperi întreaga gamă Pumpkin de la Essence!


Comentarii

Articole similare

Noutăți de Makeup Essence & Catrice
Noutăți de Makeup Essence & Catrice
Aproape că a trecut și Noiembrie, toamna aproape s-a dus, dar noi totuși suntem la curent cu noutățile în materie de makeup! Le-am pus pe mână, pe unele și într-un look, să vedem ce pot să facă și...