Trucuri pentru Gene Mai Lungi și Mai Frumoase

Fiecare femeie visează la gene lungi și frumoase care să completeze perfect aspectul ochilor. Cu toate acestea, nu toate avem genele perfecte din naștere. Cu ajutorul unor trucuri simple, poți obține gene mai lungi și mai frumoase fără a apela la gene false sau tratamente costisitoare. Afla cum citind în continuare!
1. Demachiază-te în mod corect

Primul pas pentru a obține gene mai lungi este să începi cu un ten curat. Asigură-te că îndepărtezi complet machiajul de pe ochi folosind un demachiant blând. Folosirea unui demachiant de calitate previne ruperea și căderea genelor.


2. Folosește un primer pentru gene

Un primer pentru gene poate face minuni pentru aspectul genelor tale. Acest produs ajută la prelungirea și definirea genelor, oferind o bază perfectă pentru mascara.


3. Mascara de calitate

Alegerea unei mascara de calitate este esențială pentru obținerea unor gene lungi și frumoase. Optează pentru o mascara cu perie care să separă și să acopere fiecare genă în mod uniform.


4. Aplică mascara în mai multe straturi

Pentru un efect dramatic, aplică mascara în mai multe straturi. Asigură-te că aștepți câteva secunde între straturi pentru a evita aglomerarea și pentru a obține un aspect mai natural.


5. Curbează-ți genele

Folosirea unui ondulator de gene înainte de aplicarea măștii de gene ajută la ridicarea și îndreptarea genelor, conferindu-le un aspect mai lung și mai deschis.

Pro Tip: După primul strat de mascara, aplică pe gene pudră translucidă, apoi revino cu al 2-lea strat - acest truc va face ca genele tale să prindă mai mult volum și astfel privirea va fi mai conturată


Aceste trucuri vor face ca genele tale să prindă volum și alungire, indiferent de starea lor inițială. Tu pe care din acestea le-ai încercat?

Comentarii