Tendinte de Makeup 2024

Mulți au vorba "încep de Luni", noi zicem că e bine dacă începem și din Februarie! E incredibil cât de repede trece timpul și parcă la fel de repede se plimbă și tendințele în frumusețe. Dacă în prima lună a anului parcă ne adaptam unei noi ere, acum e timpul să ne adaptăm și noilor trenduri de frumusețe! Te invit să citești în continuare ca să descoperi rețeta pentru un 2024 strălucitor!


Produsele Cremoase

Cine a pornit această tendință a uitat că persoanele cu ten mixt/gras au o nevoie indispensabilă de pudră. Acest trend nu anulează nevoia pudrelor indiferent de tipul de ten!

Iată că defapt ideea de produse cremoase întărește o tehnică care în fiecare an a reușit să atragă tot mai multe persoane: intensuficarea machiajului prin produse cremoase.

Poți face o combinatie de corector, blush, contur și iluminator - toate cremoase, pentru a anula nevoia unui fond de ten dacă ai un ten relativ curat și fără prea multe imperfecțiuni. La final setezi fie cu o pudră liberă transparentă, fie setezi pe portiuni: conturul cu o pudra de contur, blush-ul cremos cu unul pudră și așa mai departe - vezi ce ți se potrivește.

Poți opta pentru produsele cremoase pe sub sau pe deasupra fondului de ten pentru extra straturi care sa corecteze, intensifice si să crească rezistența machiajului. Poate ai nevoie de acel strat de fond de ten, iar un contur cremos parca adauga încă un plus de corectare. Si această metodă subliniază un motiv pentru care produsele cremoase au devenit o tendință pentru 2024!

Proaspăt, natural, minimalist

Pare că m-am repetat prin elementele "proaspăt, natural, minimalist", dar nu e așa - în frumusețe și în special în machiaj, cele 3 etichete arată complet diferit! Hai că nu te zapacesc și le luăm pe rand!

Proaspăt - un machiaj care se simte lejer, e aerisit, poate un machiaj de zi, produse în texturi ușoare, un look care la baza nu are machiajul ci mai de grabă o rutină de îngrijire bine pusă la punct care deja îți face tenul să radieze.

Natural - machiajul natural nu e neaparat machiaj de zi. Machiajul natural nu înseamna un anumit tip de texturi sau număr de produse. Machiajul natural se referă strict la aspectul look-ului final. Dacă ai folosit nuanțe neutre, pământii, fără să intensifici anuminte aspecte și în final pare că ai un look natural, aia e...nu contează câți pași și cate produse ai folosit!

Minimalist - machiajul minimalist nu e nici proaspăt, nici natural. Minimalismul se referă mai de grabă la alegerea unei palete cromatice sau la abordarea unei singure tehnici sau tip de aplicare. Cu toate astea, aspectul obținut în final poate fi spectaculos. Îți dau câteva exemple, iar în rest rămâne să fi creativ! Eyeliner grafic: trasezi una, două linii atipice și atât. Nu pui fard, doar eyeliner. Acesta poate fi colorat, de ce nu. Rezultatul e minimalist, dar e de efect, e altceva.

Iată un exemplu cu fard: pui in coltul intern al ochilor o pata circulara de fard roz țipător. E minimalist, dar e totuși un look neobișnuit. Te-ai fi gândit că minimalismul poate fi atât de complex?

Edgy

La polul opus revine în tendințe aerul edgy, rock, goth, nebunie. Dacă nu e proaspăt, natural sau minimalist, atunci să fie cu negru. Această tendință a pornit din lumea modei, în ultima perioadă creatorii abordând stiluri conceptuale, descompuneri ale stilurilor și hainelor vechi și regândirea lor în piese fresh, iar cum o Franken-haină are nevoie de un makeup pe măsură, tendințele s-au adaptat luând o cale mai edgy.

Partea bună în această situație e ca nu trebuie să fi precis în aplicare - look-urile "murdare" sau stângace au și ele farmecul lor atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită.

3 tendințe de makeup ale anului 2024, puternice și pline de stil, nici nu ai nevoie de mai multe, acestea deja permițându-ți să experimentezi într-ale frumuseții.
Care trend ți-a atras cel mai mult atenția?

Comentarii