What The Fake?!

Cele mai căutate produse de makeup sunt cele pentru buze. Cele mai accesibile și mai des alese intervenții cosmetice sunt la buze.

Indiferent de standardele de frumusețe de-a lungul timpului, pentru femei, buzele au fost și vor fi mereu un semn al senzualității și feminității, iar istoric vorbind, colorarea buzelor a fost mereu cea mai utilizată.

Buze, buze, buze!What the fake?

Când Essence a lansat pe piață primul gloss din gama „What the fake”, a adus înaintea consumatorului un produs accesibil ca preț, cu o formulă care până atunci nu se găsea în produsele de tip „drogherie”.

Trăim în perioada în care se caută buzele pline de volum, iar acest produs răspunde acestei dorințe, înlocuind intervenția costisitoare cu un produs la-ndemâna oricui!

Primul lansat, nuanța 01, ușor perlat, dar în principiu transparent, a fost pentru o lungă perioadă singurul produs din gamă. Nici că aveai nevoie de altceva. Transparent fiind, acesta poate fi combinat cu rujuri, creioane de buze și chiar fard de pleoape pentru a adăuga culoare buzelor. Glossul se ocupă de partea de volum a buzelor prin efectul răcoritor, mentolat care gâdilă pielea!

 

Varianta Extreme, apărută ulterior, are extract de chili, e ceva mai pișcătoare și are o culoare ușor roșiatică. Bineînțeles, pentru volum extrem.

Nu este o nuanță intensă, prin urmare, la fel ca nuanța 01, varianta extreme poate fi combinată cu alte produse pentru obținerea rezultatului dorit.

 

Oficial, nuanța 02 a fost recent lansată. Ingredientul „secret” este uleiul de scorțișoară care adaugă o aromă plăcută, fără să piardă scopul de bază - volumul buzelor. Este o variantă nude, foarte frumoasă, luciu puternic și per total un produs purtabil în orice situație. La fel ca celelalte variante, nuanța 02 poate fi folosită împreună cu alte produse, dar și în mod individual va putea fără nici o problemă să îți completeze machiajul!

 


Cât de important este pentru tine volumul buzelor și care dintre cele 3 variante din „What the fake” este preferata ta?

Comentarii

Articole similare

Zodiacul Rujurilor
Zodiacul Rujurilor
Aer, apă, foc, pământ - 12 zodii și nenumărate trăsături specifice care ne pot ajuta să ne alegem rujul potrivit în funcție de semnul care ne reprezintă! La 1001cosmetice nu ducem lipsă de produse...
Produse Cuplu
Produse Cuplu
Firmă diferită, aspect diferit, scop comun. Cu toții am întâlnit acele produse care merg de minune împreună de parcă au fost făcute unul pentru celălalt. Un articol demn de dragobete, dar adevărul...