Catrice PRO

Deja de câțiva ani buni pe piață și crescând gama cu produse noi an de an, paletele Catrice PRO au adus calitatea la un preț accesibil și o gamă corectă de nuanțe - adică oricare dintre paletele pro va putea să creeze un machiaj al ochilor complet, fără să fie nevoie de nuanțe suplimentare!

Completă, pigmentată, compactă, rezistentă, calitativă - sunt doar câteva adjective care descriu o paletă pro. Oricare ar fi culorile tale preferate, cu siguranță vei găsi o paleta Catrice PRO potrivită!


Desert Romance

Paleta Desert Romance este cea mai recent lansată și cuprinde în principiu acoperă nuanțele neutre, calde, dar și câteva ceva mai reci precum vișiniu. La o primă vedere te duce cu gândul la toamnă, totuși paleta de culori, pe lângă că se potrivește oricui, se potrivește și tuturor sezoanelor. E acel esențial în trusa de make-up prin versatilitate, iar în caz de călătorii, precum celelalte palete Catrice PRO, e slim și nu ocupă spațiu!


Hint of Mint

După cum îi spune și numele, avem de-a face cu o paletă...mentolată. Predomină nuanțele reci verzui-albăstrii și chiar și în unele nuanțe sidefate se va putea observa o tentă răcoritoare. Cu toate acestea, între cele 14, vei întâlni și câteva elemente neutre care prin prezența lor îți deschid noi orizonturi în aplicarea machiajului. Pe scurt: nu ești limitat datorită tematicii paletei!


Lavender Breeze

Am stat și m-am gândit: Oare cum arată un vânt, o adiere mov? Am înțeles atunci când am deschis paleta Lavender Breeze. Ca atunci când vântul atinge pământul sau lanul de lavandă, așa este și această paletă!

Nuanțe pământii, neutre și nuante de mov lavandă. Absolut minunat!


    

Ce au acestea, dar și celelalte palete din gamă în comun?

Calitatea! La un preț accesibil, fiecare paletă are nuanțele potrivite, atât mate cât și sidefate, în culori tematice, dar cu neutre alăturate, astfel că vei putea realiza machiaje complete!

Care sunt culorile tale preferate?


Comentarii

Articole similare

Produse Cuplu
Produse Cuplu
Firmă diferită, aspect diferit, scop comun. Cu toții am întâlnit acele produse care merg de minune împreună de parcă au fost făcute unul pentru celălalt. Un articol demn de dragobete, dar adevărul...
Zodiacul Rujurilor
Zodiacul Rujurilor
Aer, apă, foc, pământ - 12 zodii și nenumărate trăsături specifice care ne pot ajuta să ne alegem rujul potrivit în funcție de semnul care ne reprezintă! La 1001cosmetice nu ducem lipsă de produse...
Nuanțele machiajului de efect
Nuanțele machiajului de efect
Obținerea unui look de efect e mai ușoară decât crezi! Multe persoane au impresia ca e nevoie de produse scumpe, tehnici „secrete” și fel și fel de incantații. Deloc! Poți obține un rezultat...